Tijdelijke invullingen op Dijledonk

dinsdag 08 juni 2021

Tijdelijke invullingen geven een voorsmaakje van de levendige landelijke woonwijk Dijledonk. Beluister hier de ervaringen van Katrien Vanderbiest en Geoffrey Lambert, de oprichters en ondernemers van Imaginair.

In:

IMAGINAIR VERTELT HOE HET BEGON

Met Dijledonk willen wij voor de tweede zomer op rij ruimte te geven aan een evenwichtig en levendig programma. Zo willen wij in aanloop naar de definitieve herontwikkeling deze plek nieuw leven inblazen op een manier die alvast een voorsmaakje geeft van het levendig landelijk wonen dat Dijledonk in Rijmenam zal brengen. Dit doen we niet alleen door de rijke geschiedenis van de site te omarmen, maar ook met een positieve blik gericht op de toekomst.

Je kan hieronder luisteren naar de ervaringen van  Katrien Vanderbiest en Geoffrey Lambert,  de oprichters en ondernemers van Imaginair.


Warning: Undefined variable $content_block_image in /var/www/html/wp-content/themes/dijledonk/parts/blocks/image.php on line 4

Warning: Undefined variable $content_block_image in /var/www/html/wp-content/themes/dijledonk/parts/blocks/image.php on line 5