Save-the-date – Infowandelingen op Dijledonk op 14 en 18 september

woensdag 14 juli 2021

Wij organiseren voor het publiek op 4 tijdstippen infowandelingen om je een zo duidelijk mogelijke voorstelling te kunnen geven over wat er zal komen op Dijledonk.

In:

SAVE-THE-DATE:

INFOWANDELINGEN OP DIJLEDONK

DINSDAG  14 SEPTEMBER   |  ZATERDAG 18 SEPTEMBER

Wij ontharden voor 75% een site die vandaag quasi 100% verhard is,  wij maken het gebied toegankelijk en realiseren er een groot publiek park met een aangename mix van wonen, werken en ontspannen in de Dijlevallei.

Een uitdagende opdracht waaraan Dijledonk samen met haar ontwerpteam OMGEVING-POLO-SCHELLEN-dmvA-CAAN de afgelopen maanden hard en doordacht heeft verder gewerkt. De krachtlijnen en ambities van het masterplan zijn op vandaag vertaald naar een verkavelingsplan.

Wij organiseren voor het publiek op 4 tijdstippen infowandelingen om je een zo duidelijk mogelijke voorstelling te kunnen geven over wat er zal komen op Dijledonk.

WANNEER? 
DINSDAG  14 SEPT.   |  om 17u30 en 19u00
ZATERDAG 18 SEPT. | om 14u00 en 15u30

LOCATIE
Oude Keerbergsebaan 8 | 2820 Rijmenam

INSCHRIJVEN ? 
Inschrijven voor één van deze infowandelingen kan
vanaf dinsdag 24 augustus via www.dijledonk.be

NOOT: 
Het programma wordt verder uitgestippeld. Je zal hier een link naar het inschrijvingsformulier en de keuzemogelijkheid tussen de 4 tijdsloten terugvinden.  Afhankelijk van de op dat ogenblik van toepassing zijnde Coronamaatregelen bekijken wij het aantal deelnemers per tijdsslot. Graag tot dan!